Home :: Producten :: Nieuws :: Netwerk :: Support :: Contact :: Sitemap :: Zoeken
   Webhosting

 Zoek domeinnaam:
 

 
 

Dedicated Servers

Wij bieden de mogelijkheid om een complete server te huren volgens onderstaande configuratie. De server wordt door SmartServer aangeschaft, geïnstalleerd, getest en gebruikskaar opgeleverd. De licenties van de hierboven vermelde software zijn op basis van een SPLA licentie van Microsoft.

De "performance" van een dedicated server is zeer hoog, immers alle beschikbare (processor) capaciteit wordt uitsluitend benut voor de applicaties die op de server worden gehost.

Microsoft Windows 2008R2 of Windows 2012 Server wordt als standaard besturingssysteem geïnstalleerd.

De server zal worden opgesteld in onze afgesloten en beveiligde serverruimte. Zie SmartServer Infrastructuur.

Standaard configuratie van de server:
· Dell R310
· Intel® Xeon Quad Core® - 3+ GHz
· 8GB Intern Geheugen
· Hardware RAID1
· HD Twee maal minimaal 500 GB (RAID1 setting)
· CD ROM Drive
· 1GB UTP en 1GB UTP backup

Standaard Software:
· Microsoft Windows 2008R2/2012 server 64 BIT, standaard edition
· FTP server
· Statistiek software (bandbreedte statistieken van de server)
· F-Prot virusscanner
· SSL certificaat (optioneel, de aanschaf van een eigen certificaat en installatie is niet bij de prijs inbegrepen.

Aanvullende software:
Gebruikerslicenties van eventueel aanvullende software die niet is opgenomen in de bovenstaande lijst dient op naam van de gebruiker/huurder te worden aangeschaft. De aanvullende software wordt door SmartServer geïnstalleerd. SmartServer dient in het bezit te zijn van kopieën van de licenties voordat deze software op de server wordt geinstalleerd. Installatie van aanvullende software kan van invloed zijn op de SLA. SPLA licenties voor Microsoft SQL Server 2012R2 zijn beschikbaar.

Netwerk:
De server is door middel van een Ethernet verbinding direct op een van de Cisco Switches aangesloten. Die verbinding is 1 GB full duplex.

Dataverkeer:
Het dataverkeer kan worden afgerekend via het aantal verbruikte MB's. Standaard is 75 GB per maand bij de prijs inbegrepen. Extra dataverkeer boven de 75 GB per maand wordt apart in rekening gebracht in blokken van 2.500 MB.


Het is ook mogelijk om een hoeveelheid dataverkeer te leveren via een gegarandeerde bandbreedte (flatrate). De gekozen hoeveelheid bandbreedte wordt voor u gereserveerd en kan per maand worden aangepast.

Statistieken:
Via een bandbreedte-grafiek kunt u exact bijhouden wat is verbruikt aan dataverkeer en hoe zwaar de gemiddelde lijnbelasting is. Aparte webstatistieken kunnen worden verkregen wanneer aparte statistieksoftware op de server is geïnstalleerd.

SSL certificaat:
Wij kunnen voor u een SSL certificaat aanvragen en installeren. Hiermee kunt u vertrouwelijke informatie gecodeerd (versleuteld) verzenden.

Mail:
Voor de afhandeling van e-mail kunt u gebruik maken van onze mailserver (100 accounts). Deze accounts kunt u via uw web browser configureren.

Server monitoring:
Continu wordt gecheckt of de servers en andere netwerkapparatuur nog naar behoren functioneren. In geval van een storing gaat een geavanceerd systeem automatisch het probleem proberen op te lossen. Indien nodig wordt er direct een netwerkbeheerder opgeroepen.

Back-up:
Dagelijks wordt een voledige back-up van de server gemaakt (Image).

Bereikbaarheid:
Voor noodgevallen buiten kantooruren zal een semafoonnummer beschikbaar zijn.

· Incl. 5 IP-adressen, incl. volledig onderhoud (SLA).

Onderhoud:
De server wordt inclusief een onderhoudscontract geleverd. Alle benodigde werkzaamheden aan de server worden door SmartServer uitgevoerd.

Optioneel:
De specificaties van de server kunnen op een aantal punten worden aangepast. De verschillende onderdelen worden optioneel aangeboden.
- Dual Xeon Processor
- Additioneel geheugen
- Grotere schijfcapaciteit
- RAID5 ipv RAID1
- SSL secure certificaat
- Redundant voeding, Hotswap

Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.           
Copyright © 1996 - 2019  SmartServer Technologies BV